Een massage geven of krijgen, veel stellen zijn er gek op. Je maakt het nog fijner door massageolie te gebruiken, want hierdoor lopen de bewegingen sensueel en soepel.

Onze top 6 beste massageolie

Er zijn heel wat soorten massageolie op de markt. Hoe kies je nu uit al die verschillende oliën? Newside heeft voor jou een selectie gemaakt met de top 6 beste erotische massageoliën. Ontdek welke van deze oliën het beste bij jullie wensen past.

1. Beste koop massageolie: About To Get Wet van The Pleasure Label

Deze massageolie valt op door de heerlijke geur. Een natuurlijke mix van verschillende oliën, met hints van citroengras, basilicum, leer en jade. Zo kom je helemaal tot rust. Bijkomend voordeel is dat de olie vrij is van parabenen en niet is getest op dieren. Je kiest voor de perfecte combinatie van soepel glijden, een aangename geur en het niet té snel opnemen van de olie door de huid. 

Als het aankomt op prijs-kwaliteitverhouding dan is deze About To Get Wet een absolute musthave. Voor slechts €14,95 krijg je maar liefst 250 ml. Het pompje werkt eenvoudig, dus de massage kan direct beginnen.

Ontdek About To Get Wet van The Pleasure Label 

2. Beste massage olie met warmend effect: Slow Seks Warming van Bijoux Indiscrets

Zoals de naam al aangeeft is de Slow Seks Warming 50 ml van Bijoux Indiscrets de perfecte opwarmer voor een sensuele vrijpartij. De heerlijke geur van kokosnootolie activeert direct je zintuigen en nodigt uit om te strelen, te likken en te kussen. Een fijne textuur met heerlijke smaak die het plezier verhoogt.

Voeg een extra dimensie toe door te blazen, het verwarmende effect wordt dan intensiever. Verras je partner en kies voor deze massageolie om jullie erotisch spel compleet te maken. Een klassieker die je geprobeerd moet hebben. Masseer steeds verder naar de intieme gebieden toe, deze Slow Seks Warming is ook daar veilig in gebruik. Enjoy!

Ontdek Slow Seks Warming van Bijoux Indiscrets

3. Beste massageolie en glijmiddel in één: Plaisir Rose Sauvage Silicone van Dorcel

Wist je dat niet iedere massageolie geschikt is als glijmiddel? Zeker niet wanneer je ook een condoom gebruikt. Gelukkig is daar de Plaisir Rose Sauvage Silicone 100 ml van Dorcel, die veilig is voor intern en extern gebruik, zowel met condooms als latex.

De gel is hypoallergeen en houdt rekening met de natuurlijke pH van het lichaam. Zo gaan jullie na de massage direct door met de seks. Geen onderbrekingen! De zijdezachte textuur van deze olie in combinatie met de afrodisiacumgeur maken het genot van de massage en de penetratie nog beter dan dat je gewend bent. Wij zeggen, ervaar het zelf en geniet van deze heerlijke gel tijdens het voorspel en daarna.

Ontdek Plaisir Rose Sauvage Silicone van Dorcel
 

4.  Beste body-to-body massageolie: Nori Zeewier en Aloë Vera van Nuru

Met Nuru kies je voor de meest erotische en verleidelijke manier om te masseren. Deze gel is bijzonder glad en daarom perfect voor een body-to-body massage. Pak een schaaltje en voeg steeds een handjevol gel toe op jullie lichaam. Er zijn geen grenzen aan je fantasieën. Indien jullie daarna seks willen hebben dan is dat geen enkel probleem.

Deze massagegel is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Bovendien is het ook te gebruiken als glijmiddel. Tel daar nog eens bij op dat de Nuru gel bijzonder voedend en hydraterend is én lekker ruikt en je weet dat je na het gebruik van dit wondermiddel je helemaal als herboren voelt.
 

Ontdek Nori Zeewier & Aloë Vera gel van Nuru

5. Beste geurende massageolie: Swede Senze Massage Olie

Gaat het bij jou bij massageolie vooral om de geur in combinatie met de perfecte textuur? Haal dan Swede Senze Massage Olie in huis. We bieden deze aan in vijf verschillende geuren, zodat er altijd een bij zit die bij je past.

Je kiest uit Clove Orange Lavender (geel), Grapefruit Palmarosa Petitgrain (paars), Jasmine Neroli Ylang Ylang (roze), Lemon Pepper Eucalyptus (groen) en Vanilla Sandalwood (bruin). Allemaal fijne mixen van plantaardige oliën, geparfumeerd met een selectie pure etherische oliën (100% veganistisch). Waarom probeer je niet alle geuren? Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Deze fijne massageolie van 75 ml kost slechts €11,95 per stuk.

TIP: doe de massageolie in een kommetje en plaats deze vijf minuten in een andere kom met heet water. Hierdoor komen de etherische oliën vrij, wat zorgt voor de perfecte setting voor jullie massage.

Ontdek Massage Olie in meerdere geuren van Swede Senze

6. Beste huidverzorgende massageolie: Guavalva Massage van Hemp Seed

Met Guavalva Massage 60 ml van Hemp Seed kies je voor de beste mix van 100% essentiële oliën, waaronder hennep, amandel, druivenpit, abrikoos en vitamine E. Hiermee kom je heerlijk tot rust.

Deze voedende formule absorbeert in de huid en zorgt voor diepe conditionering en hydratatie. Fijne olie die zacht en glad glijdt, dat is wat je mag verwachten. Na gebruik hoef (en wil) je het er niet afwassen. Gebruik hem tijdens een spannend voorspel of gewoon als jullie zin hebben om elkaar aan te raken. Je kunt natuurlijk ook jezelf masseren!

Ontdek Guavalva Massage Olie van Hemp Seed

Laat een reactie achter

Alle opmerkingen worden beoordeeld voordat ze worden gepubliceerd